Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Four Elements

Lahania, Griekenland

 

the-four-elements
Favoriet 
 

v.a. 805

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

The Four Elements in Lahania



Het gevoel van thuiskomen, dat is wat ik ervaar als ik verwelkomd word door Dino en Willy. Samen met de twee Belgische eigenaren proost ik op mijn aankomst bij de charmante bed & breakfast. De rondleiding van de trotse eigenaren maakt me enthousiast. Een ontmoetingsplaats voor jarenlange vriendschappen, zo omschrijft Dino haar mooie accommodatie. Dat kan ik goed begrijpen.

Wiegend in mijn hangmat op het balkon, voel ik mijn ogen dichtvallen. De zonnestralen verwarmen mijn lichaam en de zachte wind blaast door mijn haar. De kamer achter mij is gezellig ingericht. Ik kan zien dat er veel tijd in gestoken is. Mijn kamer is zo blauw als de zee waar ik vanaf mijn balkon over uitkijk. Alle details zijn kleurrijk op elkaar afgestemd.

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrek ik met een verzadigd gevoel richting Mojito Beach. Hiervandaan vertrek ik voor een heerlijke boottrip langs de kustlijn van Zuid Rhodos. Maar niet voordat Dino en Willy uitgebreid afscheid van me hebben genomen. Willy geeft mij bij vertrek een mooi versierde steen als aandenken. “Hopelijk tot snel, Eliza!”
  • Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;eetgelegenheden: snackbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);wasgelegenheid: wasmachine: binnen de accommodatie;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;massage (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;darts (gratis);kinderzwembad(geheel apart);buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis));schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin,Pools:kinderzwembad(geheel apart);buitenzwembad(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ; buitenzitje (gratis)),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Restaurant:eetgelegenheden: snackbar,Sports:darts (gratis),Wellness:massage (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 4;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 08:00 tot 20:00 uur);kluisje (op de kamer);parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid: wasmachine: binnen de accommodatie;schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-08-2024 805,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos