Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dream Village

Koutouloufari, Griekenland

 

dream-villagedream-villagedream-villagedream-villagedream-village
Favoriet 
 

v.a. 333

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Dream Village in Koutouloufari

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Dream Village

Met een lekker bed, een balkon en een zwembad heeft dit appartementencomplex alles wat je nodig hebt. Je vakantie vol ontspanning kan beginnen. Strijk neer op een van de ligbedden bij het zwembad. Of ga op pad en ontdek het eiland. Bezoek een van de vele stranden en vergeet niet een duik in de zee te nemen. Of ga op zoek naar het ruigere landschap en wandel tussen een kloof. Wanneer je 's avonds terugkeert bij het appartement is het de hoogste tijd om een lekkere maaltijd te scoren. Kies uit een van de restaurants uit in de straat. Of maak je eigen maaltijd in de keuken van het appartement.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 24-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 333,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos