Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Belvita Hotel

Kolymbia, Griekenland

 

belvita-hotel
Favoriet 
 

v.a. 520

  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Belvita Hotel in Kolymbia

Op ongeveer 600m afstand van het zand-/kiezelstrand ligt het familiehotel Belvita Hotel (ex Loutanis). Op het strand staan parasols en ligstoelen tegen betaling gereed. De stad Afandou ligt op ongeveer 7 km afstand (Faliraki ongeveer 10 km, Rhodes Town ongeveer 25 km). Winkels liggen op ongeveer 600 m van het hotel, een supermarkt is na ongeveer 300 km bereikbaar. In de omgeving van het Belvita Hotel (ex Loutanis) bereik je verschillende bars en restaurants (300 m) en een disco (500 m). De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Waterpark (ca. 15 km), Seven Springs (ca. 3 km), Lindos (ca. 19 km), Old Town (ca. 25 km) en Kalithea Springs (ca. 19 km). Een autoverhuur service, een motorverhuur, een taxistandplaats (ca. 300 m) evenals een bushalte (ca. 200 m) zorgen voor mobiliteit op vakantie. De luchthaven (RHO) is ongeveer 25km van het hotel vandaan. Er is een pendeldienst tussen het hotel en de luchthaven (eventueel tegen betaling). Er is ook een shuttle service naar het strand van mei tot oktober (gratis).
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 25-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 520,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari