Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Armonia Bay

Kokkari, Griekenland

 

armonia-bayarmonia-bayarmonia-bayarmonia-bayarmonia-bay
Favoriet 
 

v.a. 839

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Armonia Bay in Kokkari

8-daagse Zonvakantie naar Samos bij Armonia Bay

In Armonia Bay staat genieten van de vriendelijkheid, relaxte sfeer en de goede persoonlijke service van het personeel centraal. Veel tevreden gasten zijn al voor geweest en hebben deze plek als favoriet uitgekozen. Door de goede matrassen op de kamer, verschijn je elke ochtend goed uitgerust bij het ontbijt. Er hangt een serene sfeer en het waanzinnige uitzicht verveelt nooit. Gelegen boven Tsamadou strand, waar het heldere water lonkt voor een duik, kijk je uit over de baai van Kokkari. Kortom, redenen genoeg om Armonia Bay zelf eens te leren kennen. Wij kunnen dit hotel in ieder geval van harte aanbevelen.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari