Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Keri Villas

Keri, Griekenland

 

keri-villas
Favoriet 
 

v.a. 672

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Keri Villas in Keri



Ik ben zojuist aangekomen in Keri Villas. Een verborgen parel in het zuidelijkste deel van het eiland die té leuk is om niet te delen. Op Zakynthos heb ik meer geweldige ontdekkingen gedaan, maar Keri Villas heeft alles wat je wenst om het hectische dagelijkse leven even ver achter je te laten.

Sterker nog: als je het uitzicht ziet op de omliggende bergen en alleen maar natuurgeluiden hoort, lijkt de rest een vage herinnering. Hier geniet je in slow motion van de rust en quality time met elkaar. Doordat de villa minimaal twee slaapkamers heeft, is het ook perfect voor gezinnen. Zowel binnen als buiten is er ruimte genoeg. Daarnaast is er een keuken en een barbecue aanwezig. Ideaal voor als je besluit om zelf lamskoteletjes klaar te maken. Zin in een verfrissende duik? Dan is er ook nog een heerlijk zwembad om in af te koelen. Zeg eens, hoe blij ben je dat ik dit fijne plekje met je hebt gedeeld?


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 14;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren toegestaan,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad,Regular:kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad;schoonmaak kamer 3 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2024 672,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos