Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Kookis Village

Keri Lake / Limni Keri, Griekenland

 

kookis-village
Favoriet 
 

v.a. 572

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Kookis Village in Keri Lake / Limni Keri

Dit vakantiedorp van de luxeklasse is ideaal voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning. Met een verkwikkend zwembadcomplex in de openlucht en slechts 150 meter van het strand verwijderd, biedt dit verblijf de perfecte combinatie van comfort en plezier. Geniet van diverse ontspanningsmogelijkheden zoals vissen, kanovaren, snorkelen en duiken, of ontspan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Een spa zorgt voor extra verwennerij tijdens uw verblijf. Laat het vriendelijke personeel u bijstaan in de ontvangstruimte en geniet van een onvergetelijk verblijf in een van de 8 luxe villa's/huizen.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos