Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sarantos Pool Suites

Kefalonia, Griekenland

 

sarantos-pool-suites
Favoriet 
 

v.a. 616

  • Beoordeeld met een 9.6
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sarantos Pool Suites in Kefalonia

Dit charmante hotel ligt in Sarlata. Het etablissement bevindt zich op 8. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers beschikken binnen een straal van 1. 0 kilometer over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. Het hotel ligt op 1. 5 kilometer van het dichtstbijzijnde strand. Sarantos Pool Suites staat garant voor een rustig verblijf aangezien er maar 6 eenheden zijn. Deze accommodatie werd ondergebracht in een gebouw dat dateert uit 5 maar werd volledig heringericht in 2012. Het hotel biedt internet aan voor het gemak van de gasten. Bovendien is de receptie de hele dag geopend. Dit is geen huisdiervriendelijke accommodatie. Een topgamma van entertainmentopties is beschikbaar in Sarantos Pool Suites voor het gemak van de gasten.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 28-06-2024 voor een 8-daagse vakantie 616,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari