Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aposperia Memorable Living

Katodio, Griekenland

 

aposperia-memorable-living
Favoriet 
 

v.a. 1.319

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aposperia Memorable Living in Katodio



Ik lig bij het zwembad van mijn eigen villa. Het uitzicht is adembenemend: de azuurblauwe zee, het strand in de verte en de ruige bergen op de achtergrond. Je geniet van de rust en de stilte, alleen het geluid van de golven en de vogels. Dit is zo'n uniek adresje waar ik van droom als ik thuis ben... Hier wil ik voorlopig niet meer weg!

Aposperia Memorable Living is de perfecte plek om eens helemaal tot rust te komen en te genieten van de schoonheid van het unieke Griekse eiland Karpathos. De 3 villa's zijn stijlvol ingericht en beschikken over een fijne buitenterras, een luxe keuken, 1 of 2 comfortabele slaapkamers en een eigen zwembad met ligstoelen en zitzakken. Ze zijn gelegen in een rustige omgeving, maar toch op korte afstand van de prachtige baai van Kyra Panagia. Hier kun je heerlijk zwemmen, snorkelen of een dagje luieren op het strand. In Kyra Panagia vind je trouwens ook een aantal goede restaurants waar je lekker verse vis kunt eten.


  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad,Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad;schoonmaak kamer,Kids:babybedje;kinderstoel,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 3;modern ingerichte accommodatie;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 1.319,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari