Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Nikon Boutique - adults only

Kalamaki, Griekenland

 

hotel-nikon-boutique-adults-onlyhotel-nikon-boutique-adults-onlyhotel-nikon-boutique-adults-onlyhotel-nikon-boutique-adults-onlyhotel-nikon-boutique-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 620

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Nikon Boutique - adults only in Kalamaki

Op zoek naar de ultieme plek voor jouw vakantie op Zakynthos? Ontdek het Hotel Nikon Boutique, waar luxe en comfort centraal staan. Dit net gerenoveerde hotel met zijn moderne elegantie biedt de perfecte setting voor jouw onvergetelijke avontuur. Ontdek de mooiste stranden en maak (culinaire) uitstapjes. Er is genoeg te doen op dit prachtige eiland. Elke kamer biedt een gevoel van luxe en eenvoud en beschikt over een balkon of terras met zitje. Voor net wat meer luxe boek je een kamer met privézwembad.

In het hotel start je dag met een lekker ontbijt bereid met lokale ingrediënten, even rustig aan en plannen maken. Wordt het vandaag een dagje luieren bij het zwembad of ga je de omgeving verkennen? Beide kan natuurlijk ook. Wat je ook kiest, dit wordt een heerlijke vakantie


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos