Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Trianta

Ialyssos, Griekenland

 

triantatriantatriantatriantatrianta
Favoriet 
 

v.a. 398

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Trianta in Ialyssos

8-daagse Zonvakantie naar Rhodos bij Trianta

Welkom in dit aparthotel met slechts 21 kamers. Heerlijk kleinschalig en perfect om tot rust te komen. Je wordt liefdevol ontvangen door de eigenaren. Geniet van de zon aan het zwembad of start je dag met een heerlijk ontbijt op het terras. Op loopafstand ontdek je talloze restaurants, bars en winkels. Toch ligt het aparthotel in een rustige omgeving, waardoor je ongestoord van je vakantie kunt genieten. Wil je wat tips? De vriendelijke eigenaren altijd paraat. Een aanrader is om een auto te huren en de prachtige bezienswaardigheden te verkennen.
  • ,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 18-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 398,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari