Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Oost Middellandse Zee en Malta

Heraklion, Griekenland

 

8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-en-malta8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-en-malta8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-en-malta8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-en-malta8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-en-malta
Favoriet 
     

    v.a. 1.169

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Oost Middellandse Zee en Malta in Heraklion

    8-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 8 dg cruise Oost Middellandse Zee en Malta

    Welkom aan boord van de Mein Schiff 5, jouw poort naar een onvergetelijke cruise ervaring! Terwijl we vanuit het betoverende Heraklion vertrekken en koers zetten naar de schatten van Malta, nemen we je mee op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke herinneringen. Verken het historisch centrum van Valletta en bezoek de gebouwen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Een bezoek aan de Upper Barrakka Gardens mag niet ontbreken. Verder breng je een bezoek aan Piraeus, de poort naar Athene. Bewonder de marmeren zuilen van het Parthenon of laat je inspireren door de de eeuwenoude geschiedenis en cultuur die deze stad te bieden heeft. Terwijl je langs de prachtige bestemmingen vaart, geniet je van het comfort aan boord van Mein Schiff 5. Geniet van het heerlijke eten en kom helemaal tot rust in de spa.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari