Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sol By Melia Marina Beach

Gouves, Griekenland

 

sol-by-melia-marina-beachsol-by-melia-marina-beachsol-by-melia-marina-beachsol-by-melia-marina-beachsol-by-melia-marina-beach
Favoriet 
 

v.a. 623

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sol By Melia Marina Beach in Gouves

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke familievakantie of een strandvakantie voor twee, in Sol By Melia Marina Beach beleeft iedereen een fantastische tijd. Met een uitgebreid all inclusive programma, het strand voor de deur en veel (sportieve) faciliteiten is het alleen maar genieten geblazen.

Iedere dag staat er weer voor elke maaltijd een buffet voor je klaar met regionale specialiteiten en mediterrane gerechtjes. Tussendoor voor de lekkere trek worden er diverse snacks geserveerd. Sportieve activiteiten zijn er in overvloed en het entertainment team zorgt voor een gezellige sfeer. Geniet bij één van de zwembaden van de zon op een ligbedje of reserveer een weldadige schoonheidsbehandeling. Voor de kinderen is er een apart kinderbad met leuke speeltoestellen, dat staat natuurlijk garant voor uren vol waterpret. Geniet ervan en kom met mooie herinneringen thuis!


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari