Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Liotrivi 126

Galaros, Griekenland

 

liotrivi-126
Favoriet 
 

v.a. 617

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Liotrivi 126 in Galaros



Wow! Wat is het binnenland van Zakynthos toch mooi. Heel anders dan de kust, maar met uitgestrekte wijngaarden, olijfbomen, bergen en sinaasappelbomen. Het is hier heerlijk stil en ideaal voor rustzoekers zoals ik. Daarom verblijf ik de komende dagen in Liotrivi 126. Een smaakvol adresje in het midden van het eiland.

Vroeger stond er op deze plek een oude olijfoliefabriek. Nu vind je er moderne appartementen met privézwembad. Hier geniet je van rust en privacy. Trek baantjes in je eigen zwembad, terwijl je de vogels op de achtergrond hoort fluiten of droom weg onder de warme Griekse zomerzon op een comfortabel ligbed. Houd je van kokkerellen? Steek dan de buitengrill aan en maak een lekker vers visje klaar. Binnen koken kan ook, want er is een volledig uitgeruste keuken aanwezig in het appartement. Net als een marmerlook badkamer overigens en slaapkamers met boxsprings. Dagje erop uit? Maak dan een wandeling in de natuur of ontdek met de auto de mooiste stranden van het eiland.
  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:buitenzwembad,Regular:kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;bagagerie;babybedje;kinderstoel;buitenzwembad;schoonmaak kamer 2 keer per week,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 3;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;bagagerie;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 617,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos