Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Eleven

Filerimos, Griekenland

 

villa-eleven
Favoriet 
 

v.a. 3.895

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Eleven in Filerimos



Wat is het hier adembenemend mooi! Ik lig bij mijn privézwembad en kijk om me heen: wuivende palmbomen, een prachtige tuin met zitzakken, een overdekt terras om te dineren en in de verte de strak gestucte muren van Villa Eleven. Dit is mijn favoriete adresje op Rhodos!

Deze plek, in het kleine dorpje Filerimos, heeft echt iets unieks en het fijne is: deze magische plek heb je helemaal voor jezelf. De luxe en exclusieve villa heeft zoveel privacy dat je dit plekje niet hoeft te delen. Alleen met je medereizigers. De villa zelf biedt ruimte aan 10 personen. Plons in het zwembad,  geniet van lange zomeravonden op het terras en relax in de jacuzzi. Zin om eropuit te gaan? Bezoek het mooie strand van Ialysos of bezoek het oude centrum van Rhodos-Stad. 


  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;jacuzzi;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);tafeltennis;handdoekenservice;buitenzwembad;schoonmaak kamer,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Wellness:jacuzzi,GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 1;modern ingerichte accommodatie;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan,Sports:tafeltennis
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-05-2025 3.895,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos