Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Blue Sea Beach

Faliraki, Griekenland

 

hotel-blue-sea-beachhotel-blue-sea-beachhotel-blue-sea-beachhotel-blue-sea-beachhotel-blue-sea-beach
Favoriet 
 

v.a. 776

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Blue Sea Beach in Faliraki

Het groots opgezette Hotel Blue Sea Beach nodigt je uit voor een heerlijke vakantie! Het is een fijne plek om te verblijven en te genieten van een relaxte tijd op het fantastische eiland Rhodos. Er is een mooi groot zwembad met ligbedden om te genieten van de nodige zonnestralen na een frisse duik. Ben je meer een strandtype? Dat komt goed uit, het strand ligt namelijk direct voor de deur en is bekroond met de blauwe vlag wat inhoudt dat het strand hier schoon en veilig is. De vele faciliteiten maken het helemaal af en er is altijd iets te doen. Een balletje slaan op het tennisveld, een rondje fitness of even helemaal wegdromen tijdens een weldadige massage het kan allemaal. Gedurende je verblijf in dit leuke hotel, maak je gebruik van het uitgebreide all inclusive programma. Zo hoef je nergens over na te denken en wordt het een vakantie om nooit te vergeten.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos