Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apollo Beach

Faliraki, Griekenland

 

apollo-beach
Favoriet 
 

v.a. 405

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Apollo Beach in Faliraki

Dit moderne hotel aan een betoverend strand in Faliraki, op slechts 14 km van Rhodos, biedt gasten een unieke ervaring. Met uitgestrekte zwembaden en een prachtige ligweide, is het de ideale plek voor ontspanning en verfrissing. De vele sport- en wellnessfaciliteiten zorgen voor een actieve en ontspannen vakantie voor alle gasten. Met een scala aan eet- en drinkgelegenheden, inclusief all-inclusive opties, kunnen gasten genieten van heerlijke maaltijden en drankjes gedurende hun verblijf. Met de nabijheid van het strand en het stadscentrum, is dit hotel de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en te genieten van al het moois dat Rhodos te bieden heeft.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos