Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Skiathos Princess Hotel

Agia Paraskevi, Griekenland

 

skiathos-princess-hotelskiathos-princess-hotelskiathos-princess-hotelskiathos-princess-hotelskiathos-princess-hotel
Favoriet 
 

v.a. 949

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Skiathos Princess Hotel in Agia Paraskevi

Het luxe vijfsterrenhotel Skiathos Princess ligt op steenworp afstand van een schitterend zandstrand. In de buurt van het hotel zijn een aantal tavernes te vinden en met de bus sta je binnen de kortste tijd in het gezellige centrum van Skiathos-Stad.

Alle kamers zijn verzorgd ingericht met luxe details. Er zijn zelfs kamers met een privézwembad of privétuin te boeken, dus hier kies je zelf in hoeveel luxe jij je deze vakantie wilt onderdompelen. Dit kan ook in het mooie spacentrum, door bijvoorbeeld een weldadige massage te nemen.

In 'The little Seals' creche- en miniclub kunnen kinderen 's ochtends en 's middags terecht voor leuke activiteiten die zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Leuk, wanneer zij even zin hebben dan spelen in de golven van de zee of het grote zwembad voor het hotel. Bij zowel het zwembad als het strand is een bar te vinden, voor verfrissende drankjes en lekkere snacks. Op het strand kun je languit op je zonnebedje blijven liggen terwijl je bediend wordt.

Op het strand ligt restaurant Ammos, waar je met het geluid van de golven op de achtergrond en uitzicht over de zee van de lekkerste Griekse gerechten kunt genieten, maar waar ook de lekkerste verse vis op de kaart staat. In restaurant Piperia sieren Italiaanse gerechten de menukaart en in restaurant Churrasco is het vers gegrilde vis en vlees waar uit gekozen kan worden. Na een heerlijk diner is de P Club Lounge Bar de ideale plek om met een drankje van sfeervolle livemuziek te genieten.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos