Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

11 dg cruise Griekse eilanden Malta en Italië

Civitavecchia, Griekenland

 

11-dg-cruise-griekse-eilanden-malta-en-italie11-dg-cruise-griekse-eilanden-malta-en-italie11-dg-cruise-griekse-eilanden-malta-en-italie11-dg-cruise-griekse-eilanden-malta-en-italie11-dg-cruise-griekse-eilanden-malta-en-italie
Favoriet 
     

    v.a. 1.562

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    11 dg cruise Griekse eilanden Malta en Italië in Civitavecchia

    11-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 11 dg cruise Griekse eilanden Malta en Italië

    Een aantal dagen geleden dacht je 'Wat moet het leven aan de Middellandse Zee toch heerlijk zijn. Lekker warm, zon en heerlijk eten.' Nu geniet je ervan terwijl je zit op een terras in Santorini. Nog even afrekenen en dan ga naar je 'thuis' van deze vakantie de Norwegian Epic. Aan boord fris je je op in je hut en geniet je even van het uitzicht. Vervolgens bestel je een heerlijke Martini in de Shakers Martini Bar. Je voelt je net James Bond. Als je Martini op is, ga je naar Taste waar een heerlijk diner op je staat te wachten. Dan door naar de Griekse eiland Corfu waar je geniet van de Tzatziki en de heerlijke warmte. Terug aan boord sta je met een dikke jas aan te genieten van een drankje in de Skyy Vodka Ice Bar. Wat een bizarre ervaring.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 27-08-2024 voor een 11-daagse vakantie 1.562,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari