Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

San Antonio Boutique Hotel & Spa - adults only

Chersonissos, Griekenland

 

san-antonio-boutique-hotel-spa-adults-onlysan-antonio-boutique-hotel-spa-adults-onlysan-antonio-boutique-hotel-spa-adults-onlysan-antonio-boutique-hotel-spa-adults-onlysan-antonio-boutique-hotel-spa-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 536

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

San Antonio Boutique Hotel & Spa - adults only in Chersonissos

Ontdek het San Antonio Boutique Hotel middenin Chersonissos op het veelzijdige eiland Kreta. Dit 4-sterrenhotel met spafaciliteiten en een zwembad op het dak, straalt charme uit en heeft de perfecte mix van historische elegantie en het moderne comfort van een boutique hotel.

Elke kamer biedt een fijne en serene sfeer, met alles dat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Perfect om te ontspannen na een dag vol avonturen op het eiland. Of je nu op verkenning gaat in de levendige omgeving of gewoon wilt ontspannen, dit  hotel biedt de ideale uitvalsbasis. Het wellnesscentrum laat je nog meer relaxen. Dompel jezelf onder in alle luxe en laat je in de watten leggen in dit fantastische hotel.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari