Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort

Ermones, Griekenland

 

tui-blue-atlantica-grand-mediterraneo-resorttui-blue-atlantica-grand-mediterraneo-resorttui-blue-atlantica-grand-mediterraneo-resorttui-blue-atlantica-grand-mediterraneo-resorttui-blue-atlantica-grand-mediterraneo-resort
Favoriet 
 

v.a. 971

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort in Ermones

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo Resort

TUI BLUE Atlantica Grand Mediterraneo in Ermones ligt op een fraai beboste heuvel op Corfu, waar een oase van luxe, wellness, elegantie en gastvrijheid is ontstaan. Het hotel is speciaal ontworpen voor koppels of voor een vakantie met je beste vriend of vriendin. Je hebt hier echt even tijd voor elkaar. Met een glas wijn in je hand zit je op je balkon eerste rang voor de mooiste zonsondergangen van Corfu. Om het eiland wat meer te ontdekken, maak je met het 'Hidden Secrets' programma een wandeling naar de nabij gelegen wijnmakerij en honingmakerij. Hier leer je niet alleen hoe de producten gemaakt worden, maar mag je ze ook proeven en kopen om er later thuis nog een keer van te genieten. Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 07-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 971,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

9 Muses Santorini Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perivolos? Hotel 9 Muses Santorini Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel 9 Muses Santorini Resort, voor meer informati..

Perivolos

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Blue Sea Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbia? Hotel Blue Sea Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blue Sea Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan ..

Kolymbia