Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anasa Corfu

Benitses, Griekenland

 

anasa-corfuanasa-corfuanasa-corfuanasa-corfuanasa-corfu
Favoriet 
 

v.a. 589

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anasa Corfu in Benitses

8-daagse Zonvakantie naar Corfu bij Anasa Corfu

Bij dit hotel kom je helemaal tot rust tijdens je vakantie. Doordat dit hotel hogerop ligt kijk je vanuit je kamer uit op de zee. Wandel het terras van je kamer op om een foto te maken voor het thuisfront. En dan heb je nog niet eens de rest van het eiland gezien. Stap in de auto en ontdek de stranden, dorpen en natuur. Na al die indrukken keer je terug bij het hotel. Bestel een drankje bij de bar en scrol door alle mooie foto's heen die je onderweg hebt gemaakt. Vergeet je niet ondertussen de proosten op je vakantie?
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 21-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 589,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos