Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Griekse Eilanden

Bari, Griekenland

 

8-dg-cruise-griekse-eilanden8-dg-cruise-griekse-eilanden8-dg-cruise-griekse-eilanden8-dg-cruise-griekse-eilanden8-dg-cruise-griekse-eilanden
Favoriet 
     

    v.a. 1.127

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Griekse Eilanden in Bari

    8-daagse Vakantie naar Cycladen bij 8 dg cruise Griekse Eilanden

    Stap aan boord van de Costa Deliziosa en laat je meenemen op een onvergetelijke cruise ervaring vol comfort en avontuur! Ontdek de betoverende schoonheid van de Griekse eilanden. Laat de zon je begroeten terwijl je Santorini's iconische witte huisjes bewondert, geniet van het bruisende nachtleven op het trendy Mykonos en verken de rijke geschiedenis van Katakolon. Op deze cruise is elke dag een nieuw avontuur, gevuld met cultuur, gastronomie en prachtige landschappen. Voor degenen die een meer off the beaten path route verkiezen, biedt de andere route een magische mix van bestemmingen. Zakynthos verleidt je met zijn azuurblauwe wateren en adembenemende stranden, terwijl Kotor je betovert met zijn middeleeuwse charme en indrukwekkende baai. Sluit je reis af in Zadar, waar moderne kunst en eeuwenoude geschiedenis samenkomen in perfecte harmonie. Aan boord van de Costa Deliziosa ontbreekt het je aan niets. Geniet van een verfijnde gastronomische ervaring in de diverse restaurants, ontspan in de spa, en laat je vermaken door spectaculaire theatervoorstellingen. Of je nu de voorkeur geeft aan ontspannen zonnebaden op het dek of opwinding zoekt in het casino, dit schip heeft voor elk wat wils.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 28-09-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.127,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos