Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nostos Beach Boutique Hotel

Bali, Griekenland

 

nostos-beach-boutique-hotelnostos-beach-boutique-hotelnostos-beach-boutique-hotelnostos-beach-boutique-hotelnostos-beach-boutique-hotel
Favoriet 
 

v.a. 663

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Nostos Beach Boutique Hotel in Bali

Nostos Beach Boutique Hotel is gelegen in Bali, een klein vissersdorp vlak bij Rethymnon op Kreta. Het is een heerlijke plek te ontspannen en een ideale uitvalsbasis voor allerlei leuke uitstappen: breng een bezoek aan het Atalis klooster of doe een georganiseerde duikcursus vanuit het hotel. The best of all is de ligging aan zee. Het is slechts 1 minuut lopen naar het strand, dat je via een eigen toegangspoortje bereikt. Op het strand staan ligbedden en parasols voor je klaar en er is een strandbar waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, snacks en diner. Niet zo'n fan van zand tussen je tenen? Geen nood: bij het zwembad is het ook goed toeven. Helemaal wanneer je je ogen dichtdoet in een van de cabanas.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos