Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Periscope

Athene, Griekenland

 

periscopeperiscopeperiscopeperiscopeperiscope
Favoriet 
 

v.a. 294

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Periscope in Athene

4-daagse Stedentrip naar Atheense Rivièra bij Periscope

Periscope is hip en ligt ook nog eens in de mooiste wijk van Athene, namelijk Kolonaki. Niet voor niets zijn ambassadeurs uit alle Europese landen hier vertegenwoordigd en ook de president heeft hier zijn residentie. Design voert de boventoon in dit kleine boutiquehotel, het Braziliaanse duo Campana laat zich hier van hun beste kant zien in de strakke ultramoderne kamers. Plof neer op een van de loungebanken in 'Just Launched' en laat je als het ware onderdompelen in het onderwater thema. De naam van het hotel is niet voor niets Periscope het water thema in de kunst benadrukt de esthetische uitstraling van een onderzeeër die onder water opereert.
  • Roomservice,

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari