Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Athens Center Square

Athene, Griekenland

 

athens-center-squareathens-center-squareathens-center-squareathens-center-squareathens-center-square
Favoriet 
 

v.a. 384

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Athens Center Square in Athene

4-daagse Stedentrip naar Atheense Rivièra bij Athens Center Square

Midden in de wijk waar ook de Atheners graag komen, want Psiri is het bruisende hart van Athene. Vanuit het hotel loop je direct de centrale groente en fruitmarkt op. De strategische plek maakt dat je gemakkelijk de galeries en het Archeologisch museum kunt bezoeken. De stijlvolle kamers hebben allemaal een unieke inrichting en kleur. Vanaf de begane grond tot aan de bovenste etage wandel je als het ware door een enorm kleurenpalet van blauw, geel, groen en oranje. Met het heerlijke Griekse ontbijtbuffet begint de dag altijd goed in deze historische hoofdstad. Voor de belangrijkste troef ga je naar het dak voor een adembenemend uitzicht van het terras op.... de Akropolis.
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 01-07-2024 voor een 4-daagse vakantie 384,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari