Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

16-daagse rondreis Verrassend Griekenland

Athene, Griekenland

 

16-daagse-rondreis-verrassend-griekenland16-daagse-rondreis-verrassend-griekenland16-daagse-rondreis-verrassend-griekenland16-daagse-rondreis-verrassend-griekenland16-daagse-rondreis-verrassend-griekenland
Favoriet 
     

    v.a. 1.310

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    16-daagse rondreis Verrassend Griekenland in Athene

    16-daagse rondreis Verrassend Griekenland

    Een prachtige rondreis met vele verrassende hoogtepunten van Griekenland. Athene met de imposante Akropolis, symbool van de antieke stad. Een spannende tocht door de ruige Manistreek en verschillende indrukwekkende archeologische opgravingen op het grootste schiereiland van Griekenland, de Peloponnesos. Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen en natuurlijk Delphi. De hooggelegen Meteorakloosters die zorgen voor een magisch uitzicht en een boottocht op de Acheron, dát maakt deze rondreis tot een zéér veelzijdige en onvergetelijke reis.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 21-05-2024 voor een 16-daagse vakantie 1.310,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari