Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland

Athene, Griekenland

 

15-daagse-fly-drive-grand-tour-griekenland15-daagse-fly-drive-grand-tour-griekenland15-daagse-fly-drive-grand-tour-griekenland15-daagse-fly-drive-grand-tour-griekenland15-daagse-fly-drive-grand-tour-griekenland
Favoriet 
     

    v.a. 973

    • Beoordeeld met een 7

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland in Athene

    15-daagse Zonvakantie naar Achaia bij 15 daagse fly drive Grand Tour Griekenland

    Ontdek met eigen ogen het eeuwenoude Athene met de beroemde Akropolis. Neem een heerlijke duik in de verfrissende zee bij het strand van Varzika of Mavro Lithari. Het gigantische en antieke theater in Epidaurus levert een unieke akoestiek, wellicht is er een leuke voorstelling als je er bent. Je kan de spanning en opvoeding van de oude Spartanen bijna voelen. Je stapt in de geboorteplaats van de Olympische Spelen waar onder meer de tempels van Zeus en Hera te vinden zijn. Je maakt het allemaal mee tijdens een reis langs boordevol Griekse hoogtepunten. De absolute trekpleisters van het land laat je zeker niet aan je voorbij gaan. Geniet lekker na op het strand met een lekker Grieks hapje en een drankje.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos