Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Irene Studios

Artemisio, Griekenland

 

irene-studios
Favoriet 
 

v.a. 548

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Irene Studios in Artemisio



Ogen dicht, diep ademhalen. De zilte zeelucht vult mijn longen terwijl ik mijn voeten laat verwarmen door het zand. De zon streelt mijn gezicht en ik hoor alleen het kabbelen van de golven en het gezang van vogels. Ik mag een paar dagen verblijven bij een pareltje op Evia: Irene Studios. Dit is een oase van rust en schoonheid en precies waar ik naar op zoek was.

Irene studios is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige regio Evia te ontdekken. De studio's en appartementen zijn licht en fris ingericht. Het kiezelstrand ligt op loopafstand en het zwembad nodigt uit tot een verfrissende duik. Er is zelfs een restaurantje, waar je een lekkere Frappé of een Griekse maaltijd kunt bestellen. Zin om erop uit te trekken? Maak een boottocht naar een van de paradijselijke Petalioi eilanden. Dit is een archipel van negen onbewoonde eilanden en je kunt ze eenvoudig met de boot bereiken vanuit Marmari. Of wellicht nog wel leuker: huur zelf een bootje. Ook zijn er tal van leuke, pittoreske dorpjes om te bezoeken waar je de echte Griekse cultuur nog kunt proeven.


  • Sports:duiken (tegen betaling);fietsverhuur (huur),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;authentieke accommodatie;receptie;kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;bagagerie;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 1 dagen,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: poolbar,Regular:kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: poolbar;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;jacuzzi buiten;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel;duiken (tegen betaling);buitenzwembad;schoonmaak kamer schoonmaak kamer 1 keer per 1 dagen,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel,Wellness:jacuzzi buiten,Pools:buitenzwembad
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-11-2024 548,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos