Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8-daagse rondreis Klassiek Griekenland

Arachova, Griekenland

 

8-daagse-rondreis-klassiek-griekenland8-daagse-rondreis-klassiek-griekenland8-daagse-rondreis-klassiek-griekenland8-daagse-rondreis-klassiek-griekenland8-daagse-rondreis-klassiek-griekenland
Favoriet 
     

    v.a. 642

    • Beoordeeld met een 8.2

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8-daagse rondreis Klassiek Griekenland in Arachova

    8-daagse rondreis Klassiek Griekenland

    Tijdens deze reis door antiek Griekenland maak je kennis met vele culturele hoogtepunten van het Griekse vasteland en de Peloponnesos. Je besteedt aandacht aan de eeuwenoude metropool Athene, Epidaurus met het gigantische, oude theater, de indrukwekkende ruïnestad Mystras, Mycene, Olympia en het orakelheiligdom van Delphi. Onderweg word je steeds weer aangenaam verrast door de uitbundige natuur van het Griekse vasteland. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om te genieten van het fijne Griekse leven, de heerlijke keuken en een aangenaam klimaat.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 13-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 642,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Griekenland

    Akasha Beach Hotel & Spa

    8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

    Chersonissos

    D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

    D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

    Marmari