Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Agrilia

Griekenland

 

Serenity Boutique Agrilia

Zoals de naam al belooft, staat een vakantie bij Serenity Luxury Boutique Hotel geheel in het teken van serene rust. Het 4-sterrenhotel in Agrilia is adults only (16+) en bestaat uit slechts 30 kamers, die stuk voor stuk een lust voor het oog zijn...

Agrilia

Archontiko Koutsis

Al op de eerste dag van mijn verblijf voelde ik dat er iets anders dan anders was. De drie huisjes van Archontiko Koutsis hadden iets bijzonders. Alsof deze pas gebouwde huisjes een veel ouder verleden hadden. Eigenaar Kostas begon te glimmen toen ik..

Agrilia

Serenity Luxury Hotel Agrilia

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Serenity Luxury Hotel AgriliaWelkom in dit serene en luxe hotel op Zakynthos. Het hotel is modern ingericht en heeft een heerlijk zwembad met luxe ligbedden. Op het dakterras geniet je 's avonds van een dr..

Agrilia

Huur een villa in het oude, prachtige GriekenlandGriekenland (tussen Italië en Turkije) bestaat uit schiereiland en meer dan 1700 eilanden, verspreid over de Middellandse, Ionische en Egeïsche Zee. Viervijfde bestaat uit bergachtig gebied. De grootste eilanden zijn Kreta, Euboea, Rodos en Lesbos. Andere toeristische eilanden: Chios, Korfoe, Mikonos, Naxos, Kos, Paros, Samos en Zakynthos. Oude Griekse cultuur vind je in steden als Epidaurus, Sparta, Mykene en Olympia. Bezoek in ieder geval de Acropolis in de hoofdstad Athene. Thessaloniki is de tweede stad van dit land. Het grote schiereiland Peloponnesos biedt cultuur, natuur en vele stranden. Prachtig is Santorini, een eiland van de Cycladen, dat gevormd is door een vulkaan.

Griekenland is beroemd om haar eilanden in zowel de Ionische als de Egeïsche Zee. Bijzonder is dat de eilanden van Griekenland onderling erg van elkaar verschillen. Zo is Kreta bergachtig, Kosredelijk plat en zijn er op Rhodos prachtige naaldbossen te vinden. Wat de eilanden met elkaar gemeen hebben zijn de prachtige stranden en vriendelijke bewoners.
Ook de soorten vakanties die je op deze eilanden kunt beleven, lopen erg uiteen. Op een brommer Kreta ontdekken, schildpadden in het wild zien op Zakynthos of authentieke bergdorpjes bezoeken opCorfu. Er zitten ongetwijfeld activiteiten bij die bij jouw idee van vakantie passen.