Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Adipni Villas

Agios Prokopios, Griekenland

 

adipni-villas
Favoriet 
 

v.a. 551

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Adipni Villas in Agios Prokopios



Ik duik graag de geschiedenis in, maar een stukje moderne architectuur maakt mij minstens net zo blij! Bij de Adipni Villas lijkt alles samen te komen. De villa's zijn onlangs gerenoveerd, maar de omgeving kent een rijke historie. Dat wordt genieten deze vakantie!

Je vindt de Adipni Villas in Agios Prokopios, een authentiek dorpje op het Griekse eiland Corfu. Het complex is kleinschalig opgezet met slechts vier moderne villa's om tussen te kiezen: Zoë, Charis, Nikos en Cleo. Ieder huis heeft twee verdiepingen en een fijne tuin. Geniet van de zon op het terras, of neem een verfrissende duik in je eigen zwembad. Wil je graag meer van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan één van de historische kerkjes in het dorp, of stap in de auto en rijd naar de allermooiste stranden van het eiland, zoals Issos in het zuiden of Paleokastritsa in het noorden. Na een dagje touren is er niets fijner dan 'thuiskomen' in je eigen villa.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sleutels;totaal aantal kamers: 4;totaal aantal verdiepingen: 2;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;wasgelegenheid: wasmachine (gebruik gratis);schoonmaak kamer 1 keer per week: extra schoonmaak op verzoek;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer;wasgelegenheid: wasmachine (gebruik gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad;schoonmaak kamer 1 keer per week: extra schoonmaak op verzoek
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 551,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos