Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Villa Marina

Agios Ioannis, Griekenland

 

appartementen-villa-marinaappartementen-villa-marinaappartementen-villa-marinaappartementen-villa-marinaappartementen-villa-marina
Favoriet 
 

v.a. 638

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Villa Marina in Agios Ioannis

Appartementen Villa Marina is zo'n fijn plekje waar je helemaal tot rust kunt komen. Dit sfeervolle vakantieadres beschikt over een weelderige tuin met kleurrijke bloemen en een fijn zwembad met ligstoelen om op weg te dromen. Het centrum en het strand van Agios Ionnis ligt op loopafstand en Lefkas-Stad vind je even verderop. Huur bij Villa Marina een fiets en ontdek wat deze interessante stad allemaal te bieden heeft, je bent er zo.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari