Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Mazis

Agios Gordios, Griekenland

 

appartementen-mazisappartementen-mazisappartementen-mazisappartementen-mazisappartementen-mazis
Favoriet 
 

v.a. 474

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Mazis in Agios Gordios

Appartementen Mazis ligt in het plaatsje Agios Gordios en is omringd door bergen en zee. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de Ionische Zee! Het strand ligt op zo'n 400 meter van de appartementen en op loopafstand vind je gezellige restaurants en bars.

De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht en hebben een balkon met uitzicht over de zee. Ook beschikken ze over gratis WiFi en airconditioning. Bij het zwembad kun je heerlijk genieten van de zon en het mooie uitzicht. Ook handig: bij de ingang van de appartementen zit een kleine supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos