Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Happy Cretan Suites

Agia Pelagia, Griekenland

 

hotel-happy-cretan-suiteshotel-happy-cretan-suiteshotel-happy-cretan-suiteshotel-happy-cretan-suiteshotel-happy-cretan-suites
Favoriet 
 

v.a. 647

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Happy Cretan Suites in Agia Pelagia

Het kleinschalige Hotel Happy Cretan Suites ligt boven op een heuvel. Door deze hoge ligging heb je een schitterend uitzicht over de Egeïsche Zee, het eiland Dia en de kustlijn van Kreta!

Het hotel is gebouwd in de typische Kretenzer stijl die je wel meer zult zien op het eiland. De hotelkamers en suites, met een moderne twist, zijn zeer comfortabel te noemen en bieden je dan ook een fijne nachtrust. Elke morgen staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om de dag heerlijk te beginnen. Alle gerechtjes worden versbereid en zelfs het brood wordt zelf gebakken. Verser kan dus niet. Na al dit lekkers kun je neerstrijken op een ligbedje bij het zwembad. Hier geniet je niet alleen van het lekkere zonnetje maar ook weer van dat prachtige uitzicht.

Kreta is een authentiek eiland waar het op sommige plaatsen net lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Er zijn verschillende historische opgravingen en overblijfselen te vinden. Zeker een aanrader wanneer je geïnteresseerd bent in de oudheid. Vanwege de ligging van Hotel Happy Cretan Suites raden we je aan een auto te huren.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos