Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Private Villa La Maison

Agia Paraskevi, Griekenland

 

private-villa-la-maison
Favoriet 
 

v.a. 1.416

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Private Villa La Maison in Agia Paraskevi



Toen ik aan mijn vrienden voorstelde om naar de prachtige villa van Private Villa La Maison te gaan, waren zij gelijk enthousiast. Na mijn verhalen over het grote privézwembad, de huiselijke sfeer en de waanzinnige ligging, waren zij al snel om. Ik heb ze beloofd dat deze unieke ontdekking ze niet teleur zou stellen.

Eenmaal aangekomen bij ons vakantieverblijf, hoor ik alleen maar positieve geluiden. Mijn vrienden zijn onder de indruk van de luxe privé villa. Ze bewonderen de villa van binnen en van buiten en kiezen allen één van de slaapkamers uit. Na een verfrissende duik in het zwembad besluiten we om lekker te gaan koken in de uitgebreide keuken.

's Avonds genieten we op het terras van ons zelfgemaakte avondmaal en een heerlijk glas wijn. Niet veel later worden we verwend met een prachtige Griekse zonsondergang. Ik zie dat mijn vrienden genieten. “Eliza, je hebt het weer voor elkaar hoor. Wat een bijzondere ontdekking!”
  • Kids:babybedje;kinderstoel,Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;babybedje;kinderstoel;schoonmaak kamer,GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2025 1.416,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari