Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

The Maxine Hotel - adults only

Agia Galini, Griekenland

 

the-maxine-hotel-adults-onlythe-maxine-hotel-adults-onlythe-maxine-hotel-adults-onlythe-maxine-hotel-adults-onlythe-maxine-hotel-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 539

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

The Maxine Hotel - adults only in Agia Galini

The Maxine Hotel ligt in een heuvelachtige omgeving, wat zorgt voor fantastische panoramische uitzichten over zee. Omgeven door het vele groen, vol met prachtige (pijn)bomen, is het hier op en top genieten in dit adults only hotel.

De Griekse gastvrijheid is hier dagelijks terug te vinden en dat maakt je verblijf ontzettend aangenaam. Je voelt je al snel thuis. Relaxen gaat je goed af; neem af en toe een duik in het zwembad en bestel iets lekkers in de gezellige poolbar. In het restaurant worden heerlijke (traditionele) gerechten geserveerd. En wil je er een avondje op uit? Bezoek dan zeker eens het centrum van Agia Galini met kleine straatjes en typische Griekse haven. 


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos