Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Filorian

Acharavi, Griekenland

 

appartementen-filorianappartementen-filorianappartementen-filorianappartementen-filorianappartementen-filorian
Favoriet 
 

v.a. 620

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Filorian in Acharavi

Uitstekende service, nette appartementen en vriendelijk personeel dat vind je in Appartementen Filorian. Het allerfijnste is toch wel dat je vanuit het zwembad in de tuin direct op het heerlijke zandstrand staat. Binnen no-time kun je al een verfrissende duik nemen in zee. Klinkt goed toch?!

Alle appartementen zijn netjes ingericht en hebben een volledig uitgeruste kitchenette. Er zijn studio's voor twee personen, maar ook appartementen met één of twee slaapkamers. Er zijn in de omgeving verschillende winkeltjes en minimarktjes te vinden. Ook liggen er op loopafstand verschillende tavernes waar je een heerlijk Grieks gerecht besteld.


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos