Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Les Roches Grandes Chalet 47 - 16 personen

Vaujany, Frankrijk

 

chalet-les-roches-grandes-chalet-47-16-personen
Favoriet 
 

v.a. 387

  • 3 sterren
  • Max. 16 personen
  • Woonoppervlak: 135 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Les Roches Grandes Chalet 47 - 16 personen in Vaujany

Les Roces Grandes ligt op een prachtige, rustige locatie, een paar kilometer buiten Vaujany. De twee chalets bieden een fantastisch uitzicht op het stuwmeer Lac du Verney en de omringende bergen. De skibushalte ligt op slechts 50 meter afstand van de chalets. Deze skibus rijdt 's morgens zo'n 2x en aan het eind van de dag ook 2x. Kies je voor de auto, dan ben je in ca. 10 minuten bij de lift en piste in het centrum van Vaujany. Deze cabinelift brengt je direct middenin het grote skigebied van Alpe d'Huez (250 kilometer piste!). Bij de cabinelift is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.
Verder vind je in Vaujany ook alle faciliteiten zoals de skischool, supermarkt, restaurant en skiverhuur. Ook beschikt Vaujany over een overdekte ijsbaan en een groot zwembad met glijbaan, kinderbad, sauna en hammam.
In het nabijgelegen dorpje Allemond is ook een skilift. Het dalstation van deze "Eau d'Olle Express" is ongeveer 8 minuten rijden met de auto. Deze cabinelift brengt je in slechts 8 minuten naar de skipistes van het familievriendelijke Oz-en-Oisans, dat gelegen is op 1350 meter hoogte. Bij de cabinelift zijn skilockers te huur en er is ruime parkeergelegenheid.
Het is mogelijk om de twee chalets te combineren tot een 32 persoons chalet. Het tweede deel van het huis is dan via het terras te bereiken.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles