Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Les Lumières de Neige - 4-6 personen

Valmeinier, Frankrijk

 

appartement-les-lumieres-de-neige-4-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 298

  • Beoordeeld met een 6.5
    (2 reviews)
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 30 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Les Lumières de Neige - 4-6 personen in Valmeinier

Panoramisch gelegen en op slechts 100 meter van de eerste pistes is résidence Les Lumières de Neige te vinden. De in totaal 145 appartementen zijn verdeeld over twee chalets van drie verdiepingen en een gebouw bestaande uit zes verdiepingen (in alle gebouwen is een lift aanwezig). De résidence beschikt over verschillende faciliteiten, want naast een skiberging is er een wasserette (tegen betaling) en kan er overdekt worden geparkeerd (max. hoogte 1.90 meter, beperkt aantal plaatsen, reservering via de résidence aanbevolen, € 40,00 per week per auto). In de nabije omgeving zijn er gratis onoverdekte parkeerplaatsen. Tevens is er (tegen betaling) Wi-Fi internetverbinding bij de receptie. De meeste appartementen hebben een balkon, sommige hebben een terras met uitzicht op de vallei of résidence.
Het centrum van Valmeinier met diverse winkels is gemakkelijk te voet te bereiken.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône