Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vallon 2/3p D 6p Sources De Manon

Vallon Pont d Arc, Frankrijk

 

vallon-2-3p-d-6p-sources-de-manonvallon-2-3p-d-6p-sources-de-manonvallon-2-3p-d-6p-sources-de-manonvallon-2-3p-d-6p-sources-de-manonvallon-2-3p-d-6p-sources-de-manon
Favoriet 
     

    v.a. 376

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vallon 2/3p D 6p Sources De Manon in Vallon Pont d Arc

    Centraal gelegen rond een verwarmd (behalve juli en augustus) buitenzwembad, vlakbij de plaats Vallon Pont d'Arc, vindt u de appartementen van het vakantiepark "Les Sources de Manon". Het gehele vakantiepark is verdeeld in groepen van 4 tot 6 appartementen en kan aan de kant van het zwembad, de meest zonnige kant of aan de meest schaduwzijde liggen. U vindt een receptie, een verwarmd buitenbad met kinderbad (160 m2) behalve in juli en augustus, een wasserette, een internetpunt voor een vergoeding en een gratis parkeerplaats. Tegen een extra vergoeding kunt u extra reserveren voor een babypakket, een handdoekenpakket, elektrische barbecue, een huur-tv en de kosten voor de eindschoonmaak, indien beschikbaar. Dit moet ter plaatse worden afgehandeld. Beddengoed is bij de prijs inbegrepen. Een huisdier is, mits gereserveerd, in het bezit van een geldig vaccinatiebewijs, getatoeëerd of gechipt, tegen betaling. Omdat het vakantiepark vlakbij de stad Vallon Pont d'Arc ligt, heeft u een zeer compleet aanbod van diensten en winkels in de buurt.

    Het 2 kamer appartement is voor maximaal 6 personen en beslaat een oppervlakte van 38 m2. U vindt er een woonkamer, twee slaapvertrekken, een keukenhoek, een badkamer, een toilet en een balkon of terras. De woonkamer is voorzien van een twee persoons slaapbank en een eethoek. Het eerste slaapvertrek heeft een twee persoonsbed en het tweede een stapelbed. De keukenhoek is voorzien van een keramische kookplaat, een ijskast, een magnetron en een vaatwasser. Het balkon of terras is voorzien van tuinmeubels. Het bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor huur TV, een babykit, een badkamerpakket en de eindschoonmaak. Dit dient u verder ter plaatse af te handelen. Een huisdier wordt, mits gereserveerd, in bezit van een geldig vaccinatiebewijs en getatoeëerd of gechipt, tegen betaling toegestaan.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

    2/3 kamers duplex 6 personen
    Woonkamer met slaapbank (2 personen)
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140)
    Cabine met 2 stapelbedden
    Uitgeruste kitchenette (koelkast, vaatwasser, combimagnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap)
    Badkamer, WC gescheiden
    Terras gescheiden door een kleine haag

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets