Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Sherpa

Val Thorens, Frankrijk

 

le-sherpale-sherpale-sherpale-sherpale-sherpa
Favoriet 
 

v.a. 1.052

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Le Sherpa in Val Thorens

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Le Sherpa

Hotel Le Sherpa is een bijzonder sfeervol chalethotel waar een persoonlijk onthaal, gezelligheid en lekker eten centraal staan. Het ligt op de piste, tegen een zonnige, zuid gerichte bergflank en in het centrum van het altijd bruisende Val Thorens. De kamers zijn comfortabel ingericht, waarbij het type Panorama een iets betere ligging heeft. Na een dag in de buitenlucht is het ontspannen in de sauna, stoombad of jacuzzi. Je badjas ligt al klaar op de kamer. Of probeer ook eens de Cosmic sauna, een openlucht sauna, gelegen op het terras van het hotel aan de voet van de skipiste: je kunt direct na gebruik afkoelen in de sneeuw en genieten van het uitzicht en de zonsondergang. 's Avonds geniet je van een glas glühwein of warme chocolademelk met een tijdschrift bij de open haard in de lounge, wachtend op het cocktailuur. Je sluit de dag af met een door de chef-kok heerlijke bereide maaltijd met producten uit de regio.
  • Bar
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling,

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz