Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Balledent

Balledent, Frankrijk

 

groepsaccommodatie-balledentgroepsaccommodatie-balledentgroepsaccommodatie-balledentgroepsaccommodatie-balledentgroepsaccommodatie-balledent
Favoriet 
 

v.a. 631

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Balledent in Balledent

Ontsnap naar het paradijs in dit betoverende vakantiehuis! Een idyllische vakantieplek om even helemaal tot rust te komen!

Het vakantiehuis in Haute-Vienne biedt de perfecte combinatie van comfort, stijl en natuurlijke schoonheid. Van de ruime kamers tot de sfeervolle open haarden en het betoverende beekje langs het huis.

Een vakantiehuis aan een beek in Frankrijk 🐟

Op de begane grond word je verwelkomd door een weelderige woonkamer met een gezellige zithoek, waar je kunt ontspannen bij de open haard en de televisie. Een tweede ruime kamer met een grote tafel en open haard. De ruime open keuken is volledig uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder een gasfornuis, filterkoffiezetapparaat, Airfryer, vaatwasser en nog veel meer. Terwijl je geniet van het koken, kunnen anderen ontspannen in het zitgedeelte met eettafel. Op de eerste verdieping bevinden zich twee prachtige slaapkamers, waarvan er één directe toegang tot de tuin biedt. Het comfortabele kingsize bed wacht op je voor een goede nachtrust na een dag vol avontuur.  De eerste verdieping heeft ook een ruime badkamer met een luxueus bad, douche, wastafel en toilet, evenals een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor degenen die moeten werken tijdens hun vakantie, is er zelfs een werkplek aanwezig. Op de tweede verdieping vind je nog twee gezellige slaapkamers met queensize bedden. Voor de jongere gasten is er een slaapkamer met twee stapelbedden. Een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel maakt het gemak compleet. Als extra bonus is er een speelruimte met een pooltafel, extra koelkast en allerlei leuke spelletjes om iedereen te vermaken. Buiten is het paradijs compleet! Vanaf de keuken loop je het grote aangrenzende terras op, waar je kunt genieten van meerdere zitgedeelten, zowel in de zon als in de schaduw. Luister naar het rustgevende geluid van het beekje dat langs het huis stroomt, terwijl kinderen dammetjes bouwen en zich vermaken. 's Avonds kun je heerlijk ontspannen bij de vuurkorf of gebruik maken van de (houtskool & gas) barbecue en plancha in de overdekte abri. Parkeer je auto gemakkelijk op de ruime parkeerplaats met voldoende parkeerruimte.

Samen de omgeving ontdekken🌳 

Ontdek de betoverende omgeving, met een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden die je verblijf onvergetelijk zullen maken. Ontwaak met een adembenemend uitzicht en ga op ontdekkingstocht door de prachtige natuur. Verken de nabijgelegen bossen en wandelpaden, ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Adem de frisse lucht in terwijl je geniet van schilderachtige picknickplekken en panoramische uitzichten. Voor de avonturiers onder ons zijn er rivieren en meren in de buurt en geniet je van activiteiten zoals kajakken, kanoën of paddleboarden. De wateren zijn ook perfect voor een verfrissende duik op warme zomerdagen. Breng een bezoek aan het prachtige Château de Balledent, een middeleeuws kasteel dat je meeneemt op een reis terug in de tijd. Verken ook het historische centrum van Limoges, bekend om zijn porselein en prachtige architectuur. Proef heerlijke streekproducten zoals de beroemde Limousin-rundvlees, lokale kazen en ambachtelijke lekkernijen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de gezellige markten en sfeervolle restaurants.Na een dag vol avontuur en ontdekking kunt u terugkeren naar ons comfortabele vakantiehuis en ontspannen in de rustige omgeving. Geniet van een glas lokale wijn op het terras terwijl je de prachtige zonsondergang bewondert.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 858,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets