Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Palafour nr. 1102 - 6-8 personen

Tignes, Frankrijk

 

appartement-palafour-nr-1102-6-8-personen
Favoriet 
 

v.a. 621

  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 80 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Palafour nr. 1102 - 6-8 personen in Tignes

Deze moderne appartementen liggen op de elfde en negende verdieping van résidence Palafour, in Tignes Le Lac. De appartementen bieden een schitterend uitzicht op de pistes, het meer en de Glacier Grand Motte. De résidence bevindt zich direct aan de skipiste en bij het vertrekpunt van diverse skiliften. Hierdoor kun je 's ochtends meteen op je ski's stappen en het 300 km piste tellende skigebied Espace Killy gaan ontdekken!
De appartementen Palafour hebben een centrale ligging in het dorp. Voorzieningen zoals de skischool, skiverhuur, diverse winkels, restaurants en bars zijn in de directe omgeving te vinden. Tegenover de résidence bevindt zich het Lagon Aquacenter met een overdekt zwembad en diverse wellness- en fitnessfaciliteiten.
Deze 6-8-persoons appartementen zijn voorzien van alle comfort en beschikken ieder over een balkon of terras met panoramisch uitzicht op de omgeving. De résidence heeft een gezamenlijke skiberging met skikluisjes voor het opbergen van je skimateriaal. In Tignes parkeer je je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen van het dorp (tegen betaling en vooraf reserveren via https://en.tignes.net/holidays/car-parks).
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône