Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer, Frankrijk

 

camping-le-logis
Favoriet 
 

v.a. 109

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Le Logis in Saint-Palais-sur-Mer

Camping Le Logis is een leuke, speels opgezette camping gelegen in een 20 ha groot pijnbomenbos. Het brede zandstrand ligt op loopafstand, een wandeling van ongeveer 1 km door het mooie pijnbomenbos brengt u hier al. De zwembaden zijn bij de kinderen erg populair, de leuke glijbanen en de paddenstoel zijn favoriet! Het actieve animatieteam organiseert in het hoogseizoen allerlei leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. En het animatie-team van de mini-club, en de club Ado (pubers), zorgt ervoor dat uw kinderen de vakantie hebben waar ze nog lang over zullen praten. De pubers kunnen zich helemaal uitleven op de sportvelden en de voor de jongere kinderen is er een hele leuke speeltuin met schommels, zand, glijbanen en een klimkooi. Hier zullen ze uren zoet zijn. In de tussentijd kunt u genieten van een verkoelend drankje op het terras. Op deze camping in Frankrijk dichtbij de Atlantische Kust beschikt ook over twee bars, een bakkerij voor lekkere

Camping Le Logis is een leuke, speels opgezette camping gelegen in een 20 ha groot pijnbomenbos. Het brede zandstrand ligt op loopafstand, een wandeling van ongeveer 1 km door het mooie pijnbomenbos brengt u hier al. De zwembaden zijn bij de kinderen erg populair, de leuke glijbanen en de paddenstoel zijn favoriet!

Het actieve animatieteam organiseert in het hoogseizoen allerlei leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. En het animatie-team van de mini-club, en de club Ado (pubers), zorgt ervoor dat uw kinderen de vakantie hebben waar ze nog lang over zullen praten.

De pubers kunnen zich helemaal uitleven op de sportvelden en de voor de jongere kinderen is er een hele leuke speeltuin met schommels, zand, glijbanen en een klimkooi. Hier zullen ze uren zoet zijn. In de tussentijd kunt u genieten van een verkoelend drankje op het terras.

Op deze camping in Frankrijk dichtbij de Atlantische Kust beschikt ook over twee bars, een bakkerij voor lekkere broodjes en gebak, een minimarkt met basisproducten en voor de toeristische informatie in de omgeving kunt u uiteraard terecht bij de receptie/het infopoint. Zij helpen u graag om uw verblijf zo fijn mogelijk te maken!

Gasten waarderen de camping met name door de vele schaduwrijke plaatsen en de ligging dicht bij zee.

Camping Le Logis is gelegen op ca. 1 km van het zandstrand. St. Palais ligt op 2 km. La Palmyre, de brede zandstranden met een lengte van 10 km, de grootste dierentuin van Europa met 1.600 verschillende soorten dieren uit alle werelddelen vindt u op 7 km.

- Supermarkt: ca. 2 km
- Royan: ca. 10 km
- Planet Exotica: ca. 11 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: ca. 990 km

- Zwemshorts niet toegestaan
- Huisdieren toegestaan, maximaal 1 huisdier per boeking
- Bijzettentje niet toegestaan

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac