Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Mont Soleil - 10-12 personen

Plagne - La Roche, Frankrijk

 

chalet-mont-soleil-10-12-personen
Favoriet 
 

v.a. 821

  • 3 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 270 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet Mont Soleil - 10-12 personen in Plagne - La Roche

Chalet Mont Soleil is een rustig gelegen en groot chalet geschikt voor 12 personen. Het is net buiten Plagne - La Roche gelegen, een klein bergstation in het grote skigebied van La Plagne. Het chalet is in 2006 gebouwd en in 2014 gerenoveerd. Zo beschikt het chalet nu over een eigen whirlpool met een prachtig uitzicht op het berglandschap, zodat je na een lange dag op de piste te hebben gestaan de zon achter de Mont-Blanc kunt zien ondergaan.
Chalet Mont Soleil ligt op zo'n 1,5 km van de stoeltjeslift van La Roche. Hier vind je ook de skiverhuur. Deze lift brengt je gelijk naar het hoger gelegen Aime La Plagne, waar vandaan je kunt skiën naar Plagne 1800. Dit is een prima punt om het verdere skigebied van de Paradiski te verkennen. Je kunt ook via een stukje off-piste skiën bij deze stoeltjeslift komen, de afstand is dan zo'n 400 meter.
In het centrum van La Roche kun je terecht voor enkele restaurants en een skiwinkel. Voor meer faciliteiten kun je uitwijken naar het op ca. 5,5 km afstand gelegen Plagne Centre.
Er is één parkeerplaats in de garage onder het chalet. Overige auto's kunnen bij het chalet worden geparkeerd.
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles