Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Moncontour 3p 4/6pers

Moncontour, Frankrijk

 

moncontour-3p-4-6persmoncontour-3p-4-6persmoncontour-3p-4-6persmoncontour-3p-4-6persmoncontour-3p-4-6pers
Favoriet 
     

    v.a. 461

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Moncontour 3p 4/6pers in Moncontour

    Als u op zoek bent naar een sportvakantie, is dit een ideale bestemming voor u. Het ligt op de grens bij Anjou, Poitou en Touraine, de residentie biedt een mogelijkheid van het water en het fijne zandstrand te genieten aan de oever van 10ha. U heeft toegang tot diverse activiteiten zoals wakeboarden, vissen, kano varen, waterglijbaan, minigolf, fietsen, tennis, strandvolleybal, skate boarden en wandelen. Dankzij de natuur, ontspanning, strand en watersport zult u zich geen moment vervelen op deze fantastische plek. Het park bestaat uit tien houten chalets, geschikt voor acht personen en 13 huisjes geschikt voor zes personen. De huizen zijn gebouwd in een eco-vriendelijk architectonische stijl,compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Voorzieningen in het park zijn bowlingbaan, tennisveld, mini-golf baan, speeltuin voor de kids en een picknickterrein. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Tijdens de weekenden en vakanties, tegenover het meer, is er een snackbar met terras open.

    Dit chalet met 27m2 is gebouwd in een houten structuur en smaakvol ingericht, het is geschikt voor zes personen en het voorziet in een woonkamer met slaapbank, een keukenhoek, twee slaapkamers en een badkamer. Een slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, de ander met twee eenpersoonsbedden. De keuken is compleet ingericht met vier-pitsgasfornuis, magnetron oven, koffiezetapparaat, serviesgoed, keukenbenodigdheden en een eethoek. In de badkamer staat een douche en een aparte toilet. Bij de accommodatie vindt u een terras met buitenmeubilair. Tegen een extra vergoeding kunt u bijboeken; reserve handdoeken-1 grote en 1 kleine, schoonheidspakket met douchegel en schampoo-elke 30ml en badzeep, babypakket-opklapbaar kinderbed en kinderstoel, eindschoonmaak. U betaalt de extra diensten op locatie bij aankomst. Bedlinnen, dekens en dekbedden en kussens zijn bij de prijs inbegrepen.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas