Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Marnac

Boussaguel, Frankrijk

 

vakantiehuis-marnacvakantiehuis-marnacvakantiehuis-marnacvakantiehuis-marnacvakantiehuis-marnac
Favoriet 
 

v.a. 1.057

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Marnac in Boussaguel

Dit landgoed bestaat uit drie afzonderlijke vakantiehuizen en is ideaal voor gezinnen die samen reizen en elk hun privacy willen behouden. Geniet uitsluitend privé van het gehele domein met privé zwembad!

Dit landgoed bestaat uit drie afzonderlijke huizen en is ideaal voor gezinnen die samen reizen en elk hun privacy willen behouden. Voor het comfort van de groep wordt het geheel altijd samen verhuurd. Geniet uitsluitend privé van het gehele domein met privé zwembad!

Groepsaccommodatie in Frankrijk met privé zwembad 🏡

Hoewel de vakantiehuizen bijzonder comfortabel zijn, is het buiten dat je het best kunt waarderen! Een ware oase van rust omgeven door groen op een domein van meer dan 3 hectare! De enorme tuin, omringd door bossen en weilanden zover het oog reikt, is een ideale speelplaats voor kinderen. Op elk moment van het jaar kun je genieten van de boomgaard: appels, perziken, vijgen, druiven ... genoeg om heerlijke zelfgemaakte desserts te maken! Het grote zwembad van 10 m x 5 m is bijzonder zonnig waar je urenlang kan zwemmen en ontspannen. Om het zwembad staan ligstoelen en parasols. Het poolhouse met aangrenzende douche en toilet is bijzonder functioneel. Om nog maar te zwijgen van de uitgeruste zomerkeuken en het grote terras met tuintafels en stoelen: de perfecte plek om lang te eten, goed beschut tegen de hitte en de koelere avonden, terwijl je geniet van het panoramische uitzicht op het omliggende platteland.

Kastelen en markten bezoeken 🤩

Het landgoed ligt in het hart van de Dordogne (Périgord Noir) - in een straal van 25 km vind je de plaatsen Beynac, La Roque Gageac, Domme, Belves, het middeleeuwse stadje Sarlat, de grotten van Lascaux, Proumessac en Font de Gaume.

- Rijd eens door de dorpen Cladech, Urval of Berbiguières,
- Ga eten op een maandagavond op de heuvels van de Boutique de Bois d Envaux,
- Zoek de lokale producten op op de zondag markt van Saint Cyprien,
- Bezoek de kastelen Milandes, Beynac of Castelnaud
- Ga pootje baden in de Dordogne in Limeuil

De dorpjes met alle voorzieningen van Siorac en Saint-Cyprien liggen op gelijke afstand van 4km van het huis. Golf de l'Olivarie (18 holes) en de rivier de Dordogne, waar je veilig kunt zwemmen, ligt op 5 km.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.057,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas