Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hôtel Le Mottaret CH prest fam.

Meribel Mottaret, Frankrijk

 

hotel-le-mottaret-ch-prest-famhotel-le-mottaret-ch-prest-famhotel-le-mottaret-ch-prest-famhotel-le-mottaret-ch-prest-famhotel-le-mottaret-ch-prest-fam
Favoriet 
     

    v.a. 5.497

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Hôtel Le Mottaret CH prest fam. in Meribel Mottaret



    Het hotel heeft 75 kamers, waarvan er 15 zijn gecreëerd tijdens de uitbreiding van 2021. De kamers zijn schoon en ruim en hebben uitzicht op de hellingen van Mottaret met aan de ene kant de Mont Vallon op de achtergrond en aan de andere kant de Méribel-vallei. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zijn alle kamers uitgerust met een haardroger, satelliet-tv en een keuze uit schuim- of ganzenverenkussens. Familiesuites hebben ook een kitchenette en een koelkast, evenals gratis thee en koffie, een waterkoker en een koffiezetapparaat.

    De loungebar is het hart van het hotel; leun achterover, ontspan en geniet van uw favoriete drankje op een comfortabele bank voor de knetterende open haard terwijl onze huis-dj het juiste ritme kiest voor de sfeer. Vanuit de loungebar stapt u zo het boventerras op, of de buitenjacuzzi in waar u een gratis sessie voor uw groep kunt boeken: de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag op de piste. Als je je haren niet nat wilt maken, blijf dan buiten in de zon aan de buitenbar en geniet van het uitzicht op de top van de Saulire. Ons Café del Mott bevindt zich op het lager gelegen terras en biedt barbecuegerechten, waar u in de zon kunt genieten van een stevige maar betaalbare maaltijd van onze voordelige menu's. Onze DJ zorgt voor de juiste muziek en de buitenverwarming houdt je warm, ook als de zon niet schijnt.
    Gasten kunnen kiezen tussen ontbijt, halfpension of volpension. De laatste is speciaal ontworpen voor waar voor je geld, met onbeperkt eten en drinken tussen 10.00 en 22.00 uur, inclusief ontbijt en brunch de hele dag beschikbaar. De lunch wordt geserveerd op het terras van Café del Mott, met keuze uit stevige barbecuemaaltijden en dagschotels. Het is ook mogelijk om te lunchen bij partnerrestaurant in de Drie Valleien. Het diner is de hoofdattractie, met een vijfgangen onbeperkt buffet van Franse of wereldkeuken, gekozen en gepresenteerd door de chef en zijn team. Hotelgasten profiteren ook van 25% korting in een aantal bars en clubs van Meribel.

    Onze familiekamers Prestige bieden zeer veel comfort en bieden plaats aan maximaal zes personen. Er zijn twee aparte bedden of een tweepersoonsbed, een slaapgedeelte in een kajuit met stapelbedden (80 x 200) en een kleine woonkamer met een slaapbank. Elke kamer heeft een moderne badkamer, gebouwd in 2021, met een grote inloopdouche 'regenwoud'. De kamers hebben een flatscreen satelliet-tv, gratis WiFi, föhn en balkon. Alle gasten hebben gratis toegang tot de jacuzzi in het hotel. Sommige kamers kunnen onderling worden verbonden.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets