Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cannes Mandelieu 2p6pers Sel

Mandelieu-la-Napoule, Frankrijk

 

cannes-mandelieu-2p6pers-selcannes-mandelieu-2p6pers-selcannes-mandelieu-2p6pers-selcannes-mandelieu-2p6pers-selcannes-mandelieu-2p6pers-sel
Favoriet 
     

    v.a. 786

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cannes Mandelieu 2p6pers Sel in Mandelieu la Napoule

    Gelegen op een schiereiland gevormd door een bocht in de rivier de Siagne, is het de ongebruikelijke locatie van residentie Les Rives de Cannes Mandelieu die deze opvalt. Het is bereikbaar over de weg of over zee, dankzij een eigen pontonsteiger waarmee u per boot kunt aankomen of vertrekken.

    Deze prachtige residentie bestaat uit kleine gebouwen met kleurrijke luiken en Zuid-Franse architectuur, waardoor je meteen wordt ondergedompeld in een wereld van ontspanning. Hier merkt u niet dat de tijd verstrijkt, omdat het zo aangenaam is om door het park van 5 hectare te dwalen, beplant met mediterrane bomen en bloemen. U vindt er een coconachtig appartement, met zorg ingericht en in zachte tinten die een rustige, warme sfeer aan uw interieur geven.

    Een korte wandeling van 800 meter brengt u naar het strand en het watersportcentrum. Ter plaatse heeft u van april tot november toegang tot een zwembad en peuterbad. Als u de omgeving wilt verkennen, ga dan richting Cannes (8 km verderop).

    APPARTEMENT 6 PERSONEN - 1 SLAAPKAMER + 1 SLAAPNIS - TERRAS OF BALKON
    - Kamer :ongeveer 36 m²
    - Aantal kamers : 2 - Aantal slaapkamers : 1- Maximale capaciteit :6
    - Beschrijving woning : 1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 slaapnis, 1 kitchenette, 1 badkamer en 1 toilet
    - Woonkamer : 2 éénpersoonsbedden en 1 alkoof met stapelbed op de gang (aanbevolen voor kinderen)
    - Voorzieningen slaapkamer : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    - Sanitair : 1bad en 1 apart toilet
    - Keukenfaciliteiten : Uitgeruste open keuken en woonkamer
    - Let op : Deze accommodatie heeft alleen uitzicht op de tuin
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles