Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Standard Les Calanques des Issambres

Les Issambres, Frankrijk

 

appartement-standard-les-calanques-des-issambresappartement-standard-les-calanques-des-issambresappartement-standard-les-calanques-des-issambresappartement-standard-les-calanques-des-issambresappartement-standard-les-calanques-des-issambres
Favoriet 
     

    v.a. 763

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Appartement Standard Les Calanques des Issambres in Les Issambres

    De residentie Les Calanques des Issambres, gelegen vlak bij het strand en tegenover de Golf van Saint-Tropez, biedt talloze arrangementen, of uw voorkeur nu uitgaat naar een ontspannen of een actieve vakantie. De architectuur en de typische kleuren van de Côte d'Azur gaan perfect op in de groene omgeving, die beplant is met mediterrane boomsoorten. De appartementen van de residentie hebben airconditioning en hun balkon of terras is naar de Golf van Saint-Tropez gericht. De residentie beschikt over een onverwarmd buitenzwembad dat van april tot half november geopend is. Na een dagje intensieve watersportactiviteiten kunt u heerlijk komen uitrusten in het Thalgo®-thalassotherapiecentrum van de residentie (1.000 m²). Opmerking: Het Thalasso-centrum is toegankelijk vanaf 16 jaar. Zwangere vrouwen worden toegelaten onder voorwaarden (meer informatie bij het centrum)

    Ongeveer € 2,00 per persoon per dag. Gratis voor kinderen jonger dan 18 jaar. Ter plaatse te betalen.

    1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 kitchenette, 1 badkamer en 1 toilet
    2 slaapbanken, waarvan 1 met uitschuifbed (aanbevolen voor kinderen)
    1 bad of 1 douche en 1 toilet
    1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    Uitgeruste open keuken en woonkamer

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires